Winnetou vikend u Općini Fužine

Written by on 10. kolovoza 2022.

Winnetou vikend, od 12. do 14. kolovoza, u Općini Fužine se ne propušta jer je tradicionalno rezerviran za goranski Divlji zapad, Roswell selo i nebeski vatromet meteorskog roja Perzeidi, u narodu poznat Suze Sv. Lovre.

Filmska večer na otvorenom – 12.8. 

Winnetou vikend započinje 12. kolovoza s interesantnom filmskom večeri na otvorenom i to u kultnom kaubojskom Roswell selu, goranskom Divljem zapadu. Uz logorsku vatru pod dekicom i goranskim, zvjezdanim nebom sve će generacije uživati u sinkronizaciji animiranog filma Malci 2, Kako je Gru postao Gru. Filmska projekcija započinje u 20 sati, a karte se mogu kupiti online putem ili od 19 sati u samom Roswell selu. Ured za turizam Općine Fužine svim sudionicima savjetuje ponijeti tople dekice ili slojevitu odjeću jer su goranske noći svježe.

Nebeski vatromet sa astronomima – 13.8.

Subota, 13. kolovoza u Roswell selu je jednostavno must be večer posebno ako uživate u promatranju nebeskog vatrometa meteorskog roja Perzeidi, tzv. Suza Sv. Lovre. Posjetitelje očekuje tematsko predavanje Asteroidi i kometi zagonetni svemirski putnici kao i promatranje nebeskog svoga s tri teleskopa i pod stručnim vodstvom astronoma Dinka Brautovića, Tonija Stipeća i Roberta Lovrinića. Šetnja bakljama do obližnje livade iznad Roswell sela priuštit će vam fantastičnu kulisu za nezaboravan selfie, a sve će to pratiti interesantan glazbeni program uz logorsku vatru i gastro ponudu. Početak programa je od 20 sati.

Cowboy night – 14.8.

Bogat Winnetou vikend zaokružit će nedjeljni program s kaubojskom večeri od 20 sati uz igre iznenađenja i nastup Sarah & The Romans benda te DJ Rabbita. 


Current track

Title

Artist

Background