„Movember lounge“ u subotu, 26. studenoga u Rovinju

Written by on 21. studenoga 2022.

Iz Udruge Martišnjak z muštaci pozvali su na „Movember lounge“ u subotu, 26. studenoga na glavnom rovinjskom trgu. Poziv prenosimo u cijelosti:

U subotu, 26. studenoga 2022. godine održat će se zdravstvena manifestacija u organizaciji Udruge Martišnjak z muštaci pod nazivom „Movember lounge“ s ciljem da na zabavan i nekonvencionalan način potakne muškarce da usvoje zdravije životne navike.

Pridružite se i podržite manifestaciju „Movember lounge“ koja će se održati na glavnom gradskom trgu M. Tita u Rovinju u trajanju od 10.00 do 13.00 sati.

Članovi udruge Martišnjak z Muštaci prigodno će dijeliti pečene kestene, štrudlu od bundeve, voće i topli čaj uz pratnju prigodne lounge glazbe DJ-a SoChic a ugostiti će vas u svom improviziranom dnevnom boravku na trgu kako bi svim muškarcima ali i ostalim građanima ukazali na potrebu usvajanja zdravijih životnih navika.

Udruga Martišnjak z muštaci, prva je udruga u Republici Hrvatskoj nastala na tragu globalne javnozdravstvene inicijative – Movember. Udruga smo koja želi potaknuti muškarce da barem jednom godišnje otiđu na pregled, da usvoje zdravije životne navike i progovore o zdravstvenim problemima s bližnjima, osobito kako bi se informirali o povijesti bolesti unutar svoje obitelji. Naši očevi, braća, prijatelji, partneri suočavaju se s ozbiljnom zdravstvenom krizom, a da se o tome malo ili ništa ne zna i ne govori… Nažalost, ne možemo si priuštiti luksuz da o tome ne govorimo!

Pridružite se i podržite ovu zdravstvenu manifestaciju i potaknite vaše najbliže na redovite preglede.


Current track

Title

Artist

Background