Mačke i muškarci!

Written by on 10. kolovoza 2021.

Mačke i njihovi muški vlasnici nisu stereotip na koji smo navikli, mačke uvijek više poistovjećujemo sa ženskim vlasnicima ili djecom, osim kada su u pitanju obiteljske uzgajivačnice mačaka u kojima sudjeluju svi članovi obitelji pa tako i muški članovi.

U nastavku donosimo malu fotogaleriju muških vlasnika mačaka, koji su i više nego ponosno pozirali zajedno sa svojim kućnim ljubimcima mačkama.

Koja je poanta ovog članka, jednostavno želimo naglasiti kako mačka kao kućni ljubimac uopće ne umanjuje muževnost jednog muškarca, naprotiv, dodatno je ističe i pokazuje mušku stranu empatije prema mačkama!

Dakle prosudite sami, da li je mačka manje mačka u društvu svog muškog vlasnika i da li je muškarac manje muškarac u društvu svoje mačke ili mačaka…

Odgovor koji se nameće kao vjerodostojan i jedini logični je, mačka je i dalje mačka, a muškarac je i dalje muškarac, dakle dečki, slobodno nabavite mačku kao kućnog ljubimca, nitko neće osporiti vašu muškost, a i sami ćete uvidjeti da je mačka idealno društvo i nezahtjevni kućni ljubimac koji će vam pružiti ugodne i prijateljske trenutke zajedničkog suživota, a samim time ćete maknuti mačku s ulice i time joj pomoći da nađe svoj dom!


Current track

Title

Artist

Background