Projekcija audiovizualnog umjetničkog rada članova udruge Armazonex

Written by on 24. veljače 2022.

U petak 25. veljače 2022. godine u 19,00 sati u Dnevnom boravku Rojca, održat će se projekcija audiovizualnog umjetničkog rada članova udruge Armazonex “Zone-X Imaginarium“ Ilenie Grbac Knapić (vizuali) i Marka Grbca Knapića (audio).

Zone-X – nepoznato područje; Imaginarium – maštanje, skraćeno „Imaginarium X“; putovanje kroz nepoznato na koje vas vodi Armazonex obitelj, Ilenia i Marko, koji glazbom i videom predstavljaju svoje umjetničko djelovanje koje se proteže unatrag 15 godina i koje obuhvaća zajednički rad na međunarodnim, regionalnim i lokalnim događanjima kao što su „Book festival“ u Portugalu, „Solstice festival“ u Nizozemskoj, „MoDeM festival“ u Hrvatskoj, zatim brojna „Psygendering“ događanja u Puli i okolici, ali i još mnogo toga.

U Dnevnom boravku Rojca publika će imati priliku pogledati premijeru videa „Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu „M.G.K. MUSICA“.

Događanje je organizirano uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije koronavirusa. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se putem maila info.surojc@gmail.com, a dozvoljeno je 15 osoba.

Projekt „Zone-X Imaginarium“ provodi se uz potporu Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule.

Programi u Dnevnom boravku realizirani su sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Pule.


Current track

Title

Artist

Background