“Ljepotica i zvijer” u Dječjem kreativnom centru

Written by on 22. listopada 2021.

Ove subote, 23. listopada u 18 sati u Teatru Naranča ponovo je na sceni jedan od najljepših klasika dječje književnosti – Ljepotica i zvijer.

“Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvijersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno.

Tek ljubav ove ukinuti će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti. No jednoga dana tmuran oblak pokrije šumu Zvjersku. I padne takva kiša da ni najdeblja krošnja nije mogla zaštiti nikog živog. Tad u dvoru zvjerskom Najljepša međ najljepšima sklonište potraži…“

Hoće li se „Najljepša međ najljepšima“ u Zvijer zaljubiti i osloboditi začaranog Princa zlih čini i zvjerske ružnoće, saznat ćete ako na vrijeme rezervirate svoje mjesto u dvorani narančastih stolica na broj telefona 095 52 22 505 ili putem maila teatar.naranca@gmail.com.

Izvor: pula.hr


Current track

Title

Artist

Background