Hrvatska & MEDIA: prije i poslije

Written by on 20. srpnja 2021.

Danas će se u Circolu, u Puli u 12:00 sati održati predavanje Hrvatska & MEDIA: prije i poslije / Croatia & MEDIA: Before and After.

Ususret novom Potprogramu MEDIA 2021. – 2027., predavačica Martina Petrović predstavit će ključne smjernice poziva Potprograma MEDIA s fokusom na razvoj filmova i televizijskih djela, usavršavanje, pristup filmskim sajmovima, ali i pokušati odgovoriti na pitanja vezana za distribuciju i optjecaj europskih filmova te ona vezana za nove pilot-projekte u audiovizualnom sektoru.

Potprogram MEDIA i dalje će imati ključnu ulogu u razvoju nezavisnih europskih koprodukcija, optjecaju audiovizualnih djela i konkurentnosti sektora. Međutim, trebao bi ispuniti i snažna očekivanja europskog audiovizualnog sektora koji trenutačno prolazi velike strukturne promjene  uzrokovane  pandemijom bolesti COVID-19.

U sklopu navedenog događanja predstavit će se i brošura hrvatskog sudjelovanja u Potprogramu MEDIA „Ovako MI to radimo! 2014. – 2020.” s fokusom na hrvatske rezultate i ukupan osigurani iznos od 7 milijuna eura.

Predavanje će se moći pratiti uživo na poveznici, te Vas ljubazno molim da popratite događaj.

https://www.facebook.com/events/525773905337143

Vrijeme trajanja predavanja je 2 sata, jezik predavanja hrvatski s angažiranim simultanim prevoditeljem na engleski-hrvatski/hrvatski-engleski)


Current track

Title

Artist

Background