ADRIA SUMMER FESTIVAL: DUBIOZA KOLEKTIV 13.08. u pulskoj Areni

Written by on 7. ožujka 2023.

ADRIA SUMMER FESTIVAL 2023 NAJAVLJUJE:

Jedan od najvećih bendova u regiji, DUBIOZA KOLEKTIV, vraća se 13.8. na pozornicu Arene gdje će sa svojom publikom proslaviti 20 godina postojanja
Adria Summer Festival nastavlja s najavom ovogodišnjeg programa u pulskoj Areni.

U nedjelju, 13.08.2023. na pozornici pulske Arene nastupit će neponovljiv i jedinstven DUBIOZA KOLEKTIV, svačiji i samo svoj, bend koji je u 20 godina postojanja osvojio publiku različitih uzrasta u svakom dijelu planete. Od prvog nastupa Dubioze Kolektiv 2003. godine i prvog albuma objavljenog 2004. godine
do aktualnog “Agrikultura”, snimili su 10 albuma, 1 EP i 1 dvostruki live LP. Nastupajući gotovo na svim meridijanima, u 42 države održali su preko tisuću koncerata, a uličnim, ad hoc svirkama ne zna se ni broj.

“Ovaj jubilej, Dubioza će proslaviti u krugu velike porodice, tj. publike za koju sviramo. Nisam neki ljubitelj proslava jubileja”, kaže Brano Jakubović,
“ali ovaj slavimo u nadi da ćemo dobiti onu bombonjeru koja godinama kruži po rođendanima, a nitko je ne želi otvoriti, jer je uvijek zgodna da se proslijedi dalje kao poklon. Svakom koncertu se radujemo kao da je prvi i sviramo kao da je posljednji! ”

Hitovi “Firma ilegal”, “Kažu”, “Može li”, “Walter”, “Volio bih”, “Rijaliti”, “Blam” samo su dio energetski nabijenih, dinamičnih nastupa Dubioze čiji ritam i stih publika neumorno prati. “Dubioza Kolektiv je bend koji već 20 godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njihovi se koncerti ne zaboravljaju. Raduje nas da smo upisali pulsku Arenu na Dubiozinu rođendansku turneju. ” – rekao je Sandro Želesko, jedan od organizatora Festivala.

Ulaznice su u prodaji od utorka, 07.03.2023. od 14,00 sati u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica su:
– Trava 20,00 € / Parter 25,00 € / Tribine 30,00 € / VIP 60,00 €
Ovom najavom organizatori Adria Summer Festivala najavili su drugu od tri ovogodišnje festivalske večeri. Podsjećamo, od prosinca su u sustavu Eventima u prodaji ulaznice za koncert Erosa Ramazzottija koji nastupa 14.08.2023.


Current track

Title

Artist

Background