Rodina Mala škola dojenja na Zoom platformi

Written by on 8. lipnja 2021.

U četvrtak, 10. lipnja 2021. s početkom u 16.30 sati na platformi Zoom udruga Roditelji u akciji – Roda održat će online radionicu pripreme trudnica za dojenje, Malu školu dojenja.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire.

Predviđeno trajanje Male škole dojenja je do 20 sati, a prijave su moguće najkasnije do 9. lipnja 2021. do 18 sati na ovoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2ytX1CD6IS72nQ7tiT7INNqnyuX3duJfN2YosUMbfLXlXTQ/viewform

Na nedavno održanoj Maloj školi dojenja prisustvovalo je skoro 200 sudionica i sudionika iz svih županija u RH, ali i trudnica iz drugih država – Italije, Austrije, Irske, Srbije, Crne Gore, Češke i drugih, a o njihovom zadovoljstvu najbolje govori podatak da bi sve, bez iznimke preporučile Rodinu Malu školu dojenja svojim trudnim prijateljicama. 

U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, trudnice i njihovi partneri dobit će osnovne informacije o dojenju, prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na Maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju.

Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona ili online grupe za pomoć u dojenju biti na raspolaganju ako se susretnu s problemima. Žene koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.


Current track

Title

Artist

Background