Menadžment volonterskih programa

Written by on 1. travnja 2018.

Započele su prijave za sudjelovanje u izobrazbi “Menadžment volonterskih programa” za zaposlenike/ce organizacija civilnog društva te zaposlenike/ce javnih ustanova u području socijalne skrbi.

Izobrazba se sastoji od dva modula, od kojih se prvi održava od 28. do 30.3.2018. u Puli (Dnevni boravak DC-a Rojc), a, uz edukaciju, uključuje i sustavnu savjetodavnu podršku u razvoju organizacije i unapređenju rada s volonterima, od strane Volonterskog centra Istra te Volonterskog centra Rijeka (Udruga SMART).

Izobrazba je dio projekta PORIV – Podrška razvoju infrastrukture volonterstva, koji se provodi u partnerstvu Udruge za razvoj civilnog društva SMART – Volonterskog centra Rijeka, Volonterskog centra Istra, CARPE DIEM – udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih, Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka i Hrvatske mreže volonterskih centara, a traje od lipnja 2017. do svibnja 2019. godine.

Više o projektu pročitajte ovdje, a poziv i prijavu na sudjelovanje u izobrazbi pronađite u prilogu ove vijesti.

Prijave su otvorene do 9.3.2018. godine, a zbog propozicija natječaja, sudjelovanje je otvoreno za osobe zaposlene u organizacijama civilnog društva te javnim ustanovama u području socijalne skrbi.

Projekt je sufinancirala Europska unija, kroz Europski socijalni fond, Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”, u iznosu od 699.050,76 kuna.

 


Continue reading

Next post

Drugi Proces


Previous post

The Terror na Pagu


Current track

Title

Artist

Background