Akcija izrade namještaja od paleta u Radioni Re-Geppetto  u Rojcu

Written by on 23. rujna 2022.

Prijavite se na besplatnu radionicu izrade namještaja od paleta. Radionica će se održati u petak 30.9. od 17:00 sati u i ispred Radione Re-Geppetto.

Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi sjedeće garniture od paleta? Želite doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici i pomoći u izradi klupa i stolova za unutarnje dvorište DC Rojc?

Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića. Uvod u radionicu će biti kratko predavanje te predstavljanje različitih nacrta za izradu namještaja od paleta. Na radionici ćete moći dobiti i nacrt te naučiti kako i sami izraditi namještaj i to  uz pomoć električnog ili samo  ručnog alata. Biti će prezentirane obje opcije.

Broj mjesta je ograničen.  Za prijave i sve dodatne informacije možete se obratiti na ured@zelena-istra.hr . U slučaju lošeg vremena ne odgađamo događaj već će se održati u unutrašnjem prostoru i Radioni.

Ovaj događaj provodi su u okviru projekta Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

 


Current track

Title

Artist

Background