Radionice za mlade ove subote u Medulinu

Written by on 16. studenoga 2022.

Općina Medulin u suradnji sa Savjetom mladih Općine Medulin te s pobjednicima ovogodišnjeg natječaja za neformalne skupine Emom Ivetić i Leonom Osmanovićem organizira radionice za mlade koje će se održati ove subote, 19.11.2022. godine s početkom u 10:00 sati u multimedijalnom centru 3mc u Medulinu.

Prvi dio radionice obuhvaća radionicu „Pomozi prijatelju u nevolji“ na kojoj će se održati mali tečaj Crvenog križa o pružanju prve pomoći. Ovu radionicu tražili su i sami mladi, a dio je projekta koji je pobijedio na ranije spomenutom natječaju. Svjesni da mladi ljudi kroz slobodno vrijeme i zabavu nažalost dolaze u situacije gdje je potrebno pružiti osnovnu prvu pomoć svome prijatelju, upravo ovakvi tečajevi pomoći će im da nauče osnove pružanja prve pomoći te da steknu uvid kako bi u takvim situacijama trebali postupiti. Radionica započinje u 10:00 sati, a predviđeno trajanje je sat i pol, odnosno do 11:30 sati.

Nakon pauze i druženja mladih uz pizzu, održati će se radionica „Komunikacijske vještine“ koju će održati tvrtka SINAPSA, a dio je aktivnosti koje provodi Savjet mladih Općine Medulin u sklopu svog Programa rada za 2022. godinu. Radionica će započeti u 12:00 sati te će trajati do 15:00 sati.Na radionici će sve mlade osobe moći naučiti osnove komunikacije te steći komunikacijske vještine koje su im i tijekom obrazovanja, ali i tijekom zapošljavanja iznimno važne i tražene.

Savjet mladih poziva sve mlade osobe od 15 – 30 godina s područja općine Medulin da im se pridruže ove subote te da sudjeluju u besplatnim radionicama!
Prijave su otvorene do četvrtka, 17.11.2022. godine, na e-mail: savjetmladihmedulin@gmail.com


Current track

Title

Artist

Background