Medulinski načelnik Ivan Kirac primio članove RSK Mladost

Written by on 26. rujna 2022.

Načelnik Ivan Kirac primio članove RSK Mladost povodom ostvarenja izvanrednih rezultata na Europskom prvenstvu

 Izvanredni sportski rezultati mladih sportaša, Općinu Medulin doista svrstavaju u kategoriju najuspješnijih općina u sportu, a poticanje sportskih klubova, motivacija mladih ljudi te ulaganje u sportsku infrastrukturu fokus su općinske uprave. Tim povodom načelnik Općine Medulin Ivan Kirac primio je članove RSK Mladost iz Medulina koji su na nedavnom Europskom prvenstvu ostvarili još jednu u nizu izvrsnih rezultata.

Predstavnike Ronilačko sportskog kluba Mladost primio je načelnik Ivan Kirac, a u ime kluba rezultate su predstavili Lea Ikić Čupev, Robert Čupev, Ema Ivetić te Luka Bohač.

Članovi RSK Mladost iz Medulin nastupali su na Europskom seniorskom i juniorskom prvenstvu u podvodnoj orijentaciji koje je rezultatski najuspješnije Europsko prvenstvo do sada:

  • Ema Ivetić i Luka Bohač zauzeli su 2. mjesto među juniorima u disciplini MONK mix
  • Ema Ivetić je među juniorkama u pojedinačnim disciplinama 5 Points i Parallel Slalom bila 3.
  • Ema Ivetić i Lea Ikić Čupev su s ostale dvije reprezentativke doplivale do bronce ekipnoj disciplini

 

Ema Ivetić i Luka Bohač istaknuli su kako im je na Europsko prvenstvu u prilog išla i dobra vidljivost te lijepo vrijeme, a iako su imali gotovo upola manje vremena za vježbanje od ostalih natjecatelja uspjeli su izboriti odlične rezultate.

Načelnik Ivan Kirac na samom kraju prijema uručio im je i novčane nagrade za postignute rezultate te poželio uspjeh u daljnjem radu. Predstavnici kluba i načelnik razgovor su nastavili zajedničkim dogovorima vezanim uz unaprjeđenje uvjeta za funkcioniranje kluba kao i o 45. godina dugoj tradiciji postojanja kluba.


Current track

Title

Artist

Background