Premijera predstave Budi i ti cirkus!

Written by on 9. lipnja 2021.

Pozivamo vas na premijeru predstave “Budi i ti cirkus!“ koja će se održati u petak, 11.6.2021. u 20h u Kazalištu Dr. Inat u DC Rojc (3.kat). Druga izvedba održati će se u ponedjeljak, 14.6.21. u 20h.

Rezervacija ulaznica je obavezna zbog ograničenog broja posjetitelja. Za rezervaciju pošaljite email na c.sesir@gmail.com

Ulaz je besplatan.

————-

„Budi i ti cirkus!“ predstava je suvremenog žonglerskog cirkuskog izričaja. Rezultat je tromjesečnog rada sa 7 naših sugrađanki koje se po prvi puta susreću s mogućnošću da sudjeluju u kreiranju i izvođenju ovakve predstave te uopće ostvare kontakt s izvedbenom umjetnošću. Predstava oslikava njihovu želju za osobnim napretkom i uspjehom.

Razbijanje predrasuda, prevazilaženje granica, izlaženje iz zone komfora kao i otvaranje novih vidika su polazišta za razvoj njihove suradnje i simbioze na sceni. Pobuđivanjem određenih emocionalnih stanja, međusobnim odnosima između tijela i objekta, potpomognutim žonglerskim koreografskim partiturama i svjetlosnom scenografijom ispričana je priča koja publici pruža širok spektar tumačenja.

IGRAJU: Teodora Grubešić, Lea Komel, Lucija Opačak, Mirela Matić Ljuba, Claudia Pučić, Helena Grubešić, Mila Kralj 

AUTORI I MENTORI: Domagoj Šoić, Milan Manić, Petra Pletikos

AUTOR GLAZBE: Marijan Jelenić

PRODUCENTICA: Irena Boljunčić Gracin

PRODUKCIJA: Udruga Čarobnjakov šešir

Grafičko oblikovanje plakata: Vjeran Juhas


Current track

Title

Artist

Background