Knjigu na sunce! Otvorena Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku

Written by on 6. srpnja 2021.

I ovog ljeta posjetitelji Fratarskog otoka, popularnog ljetnog odmarališta Puljana i njihovih gostiju,  mogu posuditi knjige iz Ljetne knjižnice koja se petu godinu zaredom realizira u sklopu projekta  Knjigu na sunce!

Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku otvorena je 5. srpnja te se knjige slobodno mogu posuđivati do kraja ljetne sezone na Fratarskom otoku.

Knjigu na sunce! projekt je Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Fratarskog d.o.o. Pula koji se kontinuirano provodi od 2017. godine, a pokrenut je s ciljem promocije knjižnice, knjige i čitanja te dodatne ponude posjetiteljima na Fratarskom.

Police besplatne knjižnice popunjene su romanima na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku raznih žanrova, knjigama za djecu i mlade, slikovnicama za najmlađe, stripovima, knjigama namijenjenima za opuštanje u hladovini uz more ili na plaži.

Knjižnica se nalazi uz recepciju, otvorena je 24 sata dnevno i namijenjena svima. Način posudbe knjiga ostaje jednak kao i dosad: nakon što odabrane knjige pročitate, vratite ih, ponesite kući ili zamijenite vašom knjigom koju ste već pročitali.

Izvor: pula.hr


Current track

Title

Artist

Background