KRISTINA TRAIN – Dark Black

Written by on 15. siječnja 2013.

KRISTINA TRAIN - Dark Black

KRISTINA TRAIN

Dark Black“

(M. Craft/K. Train)

Predstavljamo vam talentiranu glazbenicu i njen singl „Dark Black“!

With something of Dusty’s restraint and immaculate phrasing, and Aretha’s ornamentation and portentous purr, Train is a compelling new talent’

Sunday Times Culture

Kristina Train talentirana je pop/soul pjevačica i glazbenica iz New Yorka, s trenutnom adresom u Londonu, čiji vokal i izvedbu mnogi već sada uspoređuju sa svevremenskom Arethom Franklin, kao i Dusty Springfield.

Rođena u Velikoj Jabuci, no odrasla u Savannah (Georgia), Kristina je od djetinjstva bila okružena glazbom; kroz pjevanje u raznim crkvenim i školskim zborovima, da bi kasnije i studirala violinu. Godinama je bila dio raznih glazbenih projekata, a sa svega 20 godina zaputila se na veliku turneju kao dio Herbie Hancock benda, da bi konačno 2011. preselila u London i u potpunosti se posvetila stvaranju samostalnog studijskog albuma.

Rezultat toga je sofisticirano vintage izdanje „Dark Black“ s kojeg vam predstavljamo istoimeni singl! U radu na novom albumu Kristini je pomogao producent i tekstopisac Martin Craft, kao i Ed Harcourt, Simon Aldred of Cherry Ghost te Justin Parker (Lana del Rey).

Za singl „Dark Black“ predstavljen je i videospot:

**
Kristinatrain.com
facebook.com/kristinatrainmusic
twitter.com/kristinatrain
youtube.com/KristinaTrainVEVO
**

Thanks Universal

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background