Objavljen Javni poziv udrugama za dodjelu potpora malih vrijednosti

Written by on 7. veljače 2019.

Grad Pula objavio je Javni poziv za dodjelu potpora malih vrijednosti namijenjenih financiranju manjih programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule za 2019. godinu.

Potpore malih vrijednosti Grad Pula dodjeljuje udrugama za provedbu manjih projekata, aktivnosti, manifestacija, sponzorstva i pokroviteljstva u raznim prioritetnim područjima za nepredviđene aktivnosti koje iz opravdanih razloga nisu planirane u godišnjem planu udruge, odnosno za  aktivnosti planirane godišnjim planom za koje se tijekom godine pokaže da za njih nisu planirana dovoljna sredstva.

Potpore malih vrijednosti dodjeljuju se s ciljem pružanja potpore udrugama čije aktivnosti doprinose promociji i ispunjavanju ciljeva definiranih strateškim i planskim dokumentima Grada Pule, a mogu se  dodijeliti jednokratno tijekom proračunske godine.

Javni poziv za dodjelu potpora malih vrijednosti otvoren je tijekom cijele 2019. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava za pojedinu namjenu.

Javni poziv i sva prateća dokumentacija dostupna je na službenoj web stranici Grada Pule www.pula.hru rubrici Natječaji i nadmetanja.


Current track

Title

Artist

Background