Najpoznatije svijeće iz Hrvatske predstavljene su u Zagrebu

Written by on 11. travnja 2022.

Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je i petu Natalio svijeću u svojoj kolekciji.

U prostoru Stan Koncepta održalo se predstavljanje Natalio svijeće koja je peta u nizu osnovne kolekcije inspirirane hrvatskim otocima odnosno mjestima za koje autora vežu najljepše uspomene.

Mirisno događanje okupilo je brojne goste, a između ostalih promociju novog mirisa inspiriranog otokom Visom nisu propustile niti glumica Judita Franković kao niti trenerica i plesna umjetnica Andrea Solomun i voditeljica Anita Martinović. Oduševljenje prisutnih bilo je vidljivo na svakom koraku jer je prostor bio ispunjen mirisom čistoće, svježine, lepršavosti i slobode kako su novu Natalio mirisnu svijeću svi redom opisivali.

Prisutne je na početku pozdravio domaćin prostora Hrvoje Vukov kao autor niza događanja #mirisnepriče, a onda je cjelokupnu priču o brendu s posebnim naglaskom na novu mirisnu kreaciju ispričao sam autor Natalio Đangradović. Mirisne note u kojima dakako prevladavaju citrusi ispunjavale su prostor u predvečerje četvrtka dozivajući svima ljetne uspomene istovremeno pozivajući tople sunčane dane sa željom stvaranja novih uspomena.

Mirisnoj atmosferi Natalio svijeća u Stan Konceptu organizatori su priključili mediteransku priču s biljkama iz cvjećarnice Djardin kao i s okusima Artisan gina i slasticama iz Amelie slastičarnice.

Poklonici visoke estetike u Hrvatskoj došli su na svoje s Natalio svijećama u kombinaciji s visokokvalitetnim i trajnim mirisnim notama. Proizvodi su to domaće handmade proizvodnje ali koji u potpunosti mogu biti konkurentni svjetskim pozornicama mirisnih priča.

Natalio događanje pokazalo je kako se i u samom srcu Zagreba može producirati event koji kroz mirisno iskustvo odvodi na putovanje najljepšim lokacijama hrvatskih otoka.


Current track

Title

Artist

Background