Run4teran – Vodnjan – Dignano 20.06.2021.

Written by on 17. lipnja 2021.

„Teći, isti, piti“ zajednički je naziv sportsko-rekreativnih utrka koji spaja lokalnu gastronomiju, predivne lokacije južne Istre i trčanje. Manifestacija se odvija tijekom cijele godine kada se održavaju tematske utrke.

Prva u nizu utrka je „ŠPALETA RUN“ u sklopu manifestacije Vodnjanska špaleta koja se održava na uskršnji ponedjeljak na Stanciji Buršić u Vodnjanu. Povodom Dana orvorenih vrata vinskih podruma nastavlja se uz utrku RUN4TERAN u vinogradu Teraboto u Vodnjanu, a do kraja godine tu su još tematske utrke „EVOO RUN“ u studenom u sklopu manifestacije „Dani mladog maslinovog ulja“ u Vodnjanu i „BEERun“.

U subotu 20.06. održat će se „RUN4TERAN“ u vinogradu Teraboto u Vodnjanu. Zainteresirani se mogu prijaviti isključivo putem internet stranice www.runeatdrink.eu te odabrati kraću dionicu od 4 km čiji je start u 10 sati ili dužu od 8 km s početkom u 8 sati.

Cijena kotizacije za dužu rutu je 50 kn te uključuje startni broj i Teraboto teran. Cijena kotizacije za kraću rutu je 40,00 kn a uključuje , također, startni broj i Teraboto teran.
Natjecatelji će se moći parkirati na parkiralištu u Istarskoj ulicu gdje će autobusom imati organiziran prijevoz do vinograda gdje se održava utrka.

Nagrađeni u tri kategorije, dobivaju nagradu vinara Teraboto te poklon paket Grada Vodnjana-Dignano.
Organizatori ove utrke su OPG Teraboto i ISTRun uz sudjelovanje Grada Vodnjana i Turističke zajednice grada Vodnjana.

Povodom cjelokupne organizacije pridržavat će se preporučenih mjera.


Current track

Title

Artist

Background