Pučko otvoreno učilište – Università popolare aperta “Vodnjan-Dignano” traži ravnateljicu ili ravnatelja na razdoblje od četiri godine

Written by on 4. studenoga 2021.

Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta – Università popolare aperta “Vodnjan-Dignano” raspisalo je natječaj za imenovanje ravnateljice ili ravnatelja.

Kandidati moraju imati visoku stručnu spremu iz područja društvenih, prirodnih, tehničkih, humanističkih, umjetničkih ili interdisciplinarnih znanosti te pet godina radnog iskustva u struci. Također se moraju služiti i hrvatskim i talijanskim jezikom, odlikovati se radnim, stručnim i organizacijskim sposobnostima te priložiti dokaz o državljanstvu.

Ravnateljica ili ravnatelj imenovat će se na razdoblje od četiri godine s mogućnošću ponovnog imenovanja nakon isteka mandata.

Prijave se do 10. studenog 2021. moraju poslati na adresu: Pučko otvoreno učilište – Università popolare aperta “Vodnjan Dignano”, Natječaj za ravnatelja/icu POU – Ne otvaraj, Portarol 31, 52215 Vodnjan.

Između ostalog, prijave moraju sadržavati i prijedlog plana rada i razvoja Učilišta za mandatno razdoblje, a sve detalje moguće je pronaći na službenoj web stranici.


Current track

Title

Artist

Background