GUIDE 4 YOU – aplikacija za turiste i posjetitelje Vodnjana

Written by on 23. kolovoza 2021.

Turistička zajednica grada Vodnjana investirala je u inovativnu mobilnu aplikaciju „GUIDE for YOU“. Radi se o mobilnoj aplikaciji koja gostima nudi sve potrebne informacije tijekom boravka, brzo i na dlanu. Mobilna aplikacija Guide for you koristi jednostavno sučelje, pružajući informacije o kvalitetnim sadržajima, namijenjenim prvenstveno turistima kao krajnjim korisnicima. Cilj aplikacije je da turistima učini boravak ugodnijim ali i da poveća atraktivnost i konkurentnost lokalne sredine.

Svim iznajmljivačima smještaja, a isto tako i svim ostalim sudionicima u turističkom segmentu, pružena je dodatna opcija za povećanje zadovoljstva gostiju tijekom boravka, povećanje profitabilnost i šansa za ponovni dolazak gostiju. 

Aplikacija Guide for you nudi opis ponude po kategorijama, popis restorana, izleta, plaža, povijesnih znamenitosti, ostale vanpansionske ponude i ostale važne informacije na Vodnjanštini. Uz izbor jezika unutar aplikacije, gosti će moći samostalno kreirati savršen odmor bez stresa i napora, a sve uz jednostavno i brzo korištenje aplikacije na njihovom mobilnom uređaju te će dobiti mogućnost kreiranja vlastitih doživljaja.

Danas gotovo sve destinacije koriste tehnologiju za inforiranje turista. TZ Vodnjan zadnjih godina ulaže u korištenje tehnologija kako bi konkurirala drugim svjetskim destinacijama te je svojim gostima, ali i svim sudionicima u turizmu, ponudila nova, tehnološka rješenja za informiranje, zabavu i promociju.

Osim ove aplikacije, TZ Vodnjan uložila je u virtualnu turu Vodnjanštinom – panorama 360, virtualni strip, prikaz nekadašnjeg kaštela u AR stvranosti te svojevrsu zabavnu potragu za skrivenim likovima iz nedavno promoviranog vodnjanskog stripa pomoću AR stvarnosti.

Aplikacija Guide for you se koristi besplatno. Iznajmljivačima i drugim dionicima u turizmu dodijeljene su naljepnice s kratkim informacijama o aplikaciji i qr kodom za preuzimanje aplikacije. Ovim putem pozivamo sve one koji svoju naljepnicu još uvijek nisu preuzeli, da to učine. Naljepnice se preuzimaju u uredu Turističke zajednice grada Vodnjana.


Current track

Title

Artist

Background