Besplatna probna ronjenja na Rabu za ljubitelje podvodnog svijeta

Written by on 2. srpnja 2021.

U cilju promocije ronjenja, ronilačkih aktivnosti i ljepota hrvatskog podmorja, Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima pa će tako ovog vikenda 3. i 4. srpnja gostovati u Gradu Rabu.

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Agencije Promocija ronjenja bit će omogućena besplatna probna ronjenja za sve građane i zainteresirane posjetitelje Grada Raba koji će imati jedinstvenu priliku iskusiti čari i ljepote koje ronjenje pruža.

Besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja posjetiteljima će biti omogućena 3. srpnja  2021. god. u periodu od 10:00 sati do 21:00 sat i 4. srpnja 2021. god. u periodu od 10:00 do 18:00 sati na Trgu Sv. Kristofora, Grad Rab.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će ujedno razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama i Kluba podvodnih aktivnosti Amfora te ronioci DVD Trnje koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu Pogled u plavo.

Osim promocije ronjenja kao aktivnosti te promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije u sklopu projekta će se održavati i ekološka akcija čišćenja podmorja, „Eko patrola 2021. – Rab“ te će se čistiti gradska plaža „Banova vila“ u cilju podizanja razine svijesti o važnosti očuvanja okoliša i prirode te uključivanja što većeg broja osoba u ekološke programe i aktivnosti.

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo www.pogleduplavo.hr i Agencije Promocija ronjenja www.promocija-ronjenja.hr


Current track

Title

Artist

Background