Vijećnik Milan Rašula tražiti će odgovornost i glasanje o povjerenju Dušici Radojčić

Written by on 30. ožujka 2022.

Gostujući u programu Radio Maestrala vijećnik Gradskog vijeća Grada Pule Milan Rašula najavio je pokretanje pitanja odgovornosti predsjednice vijeća Dušice Radojčić na sljedećoj sjednici, zbog kako on kaže neprofesionalnog vođenja vijeća.

Prema njegovim riječima Radojčić je u nekoliko navrata mimo poslovnika uvrštavala odluke, kao primjer je naveo zakonski rok od 31. siječnja za usklađenja pitanja rada Kaštijuna, gdje je Radojčić sazvala sjednicu tek tijekom veljače.

Rašula je nadalje iznio svoje nezadovoljstvo paušalnim stavovima predsjednice vijeća koja prema njegovom mišljenju pristrana. On drži kako je jedino rješenje za ovu situaciju raspisivanje novih izbora za Gradsko vijeće Grada Pule. Drži kako je ona pristrana te da ne radi u interesu građana Pule.

Rašula je pojasnio što je njegov brat poslao po pitanju budućeg stadiona NK Uljanik na Valkanama. U nastavku je predložio predsjednici vijeća da stavi na Dnevni red sljedeće sjednice odluku o stavljanju van snage UPU Lungo mare ako oko tog pitanja postoji neki problem ili nejasnoća.

Ostatak razgovora možete poslušati na donjem linku.

 


Current track

Title

Artist

Background