U subotu humanitarna prodaja kolača na pulskoj tržnici

Written by on 10. veljače 2022.

Humanitarnu akciju pripremili su korisnici i djelatnici Obiteljskog doma Giudici – Villa Elisa iz Šišana

Korisnice doma pripremile su kolače koje će, prigodno pakirane, nuditi posjetiteljima pulske tržnice u subotu, 12. veljače 2022. godine od 8 do 13 sati pored zgrade pulske tržnice. Vaš dobrovoljni prilog koji možete dati u zamjenu za paketić domaćih kolača, donirat će se pulskoj udruzi Naš San Njihov Osmijeh iz Pule koji će tako dalje usmjeriti novac na potrebite.

Na ovaj prigodan način, korisnici obiteljskog doma iz Šišana željeli su iskazati čin ljubavi uoči dana zaljubljenih, napraviti nešto dobro, svoju egzistenciju obogatiti bojama i osjećajima punim ljubavi.

„Nadamo se da će ove aktivnosti u koje su naši korisnici unijeli mnogo ljubavi doprinijeti zajednici u kojoj borave i da ćemo njima podići osviještenost o problematici uključenosti osoba starije životne dobi u društvenu zajednicu – jer oni imaju itekako puno ljubavi za dati svojim sugrađanima, mještanima i dragim ljudima“ naglasio je predstavnik Obiteljskog doma Villa Elisa Antonio Giudici.

Zajednica koja gradi i poštuje istinske vrijednosti i brine o svojim starijim sugrađanima, osviještena je zajednica te siguran temelj i uzor za nove naraštaje.

Slastice koje ne budu našle svoje vlasnike, donirat će Gradskom društvu Crvenog križa Pula.

 

Izvor: pula.hr


Current track

Title

Artist

Background