Policija traži svjedoke prometne nesreće na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli

Written by on 27. prosinca 2021.

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila danas oko 6.30 sati na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli

Prometna nesreća dogodila se danas oko 6.30 sati, kada je 20-godišnjak upravljao automobilom Peugeot, pulske registracijske oznake, kolnikom Zagrebačke ulice. Dolaskom do raskrižja sa Stankovićevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo te je udario u bočni dio teretnog vozila Renault, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Stankovićeve ulice upravljao 41-godišnjak koji je također ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo. Od siline udarca teretno vozilo udarilo je u zid kuće u Stankovićevoj ulici, dok je automobil udario u nosač semafora.

U prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni vozač teretnog vozila i putnica iz osobnog automobila, 25-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, kojima je liječnička pomoć pružena u pulskoj bolnici.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja, policija poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula, na broj telefona 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na pprp.pula@mup.hr.


Current track

Title

Artist

Background