Malupe – rent a bike & rent a scooter

Written by on 19. svibnja 2018.

Uvijek kada putujemo želja nam je nositi što manje stvari radi komoditeta, ali u konačnici znamo kako će nam određene stvari biti potrebne kada stignemo na željeno odredište. Naime, nositi biciklu ili skuter sa sobom na put nije lagan pothvat osim ako imate vozilo koje je prilagođeno takvim zahtjevima, danas postoji mnoštvo nosača prilagođenih vozilima na koje možete staviti biciklu ili čak i skuter, ali to je opcija koju malobrojni koriste, naročito ako putovanja na odredište bivaju u kraćem vremenskog razdoblja, a takva su putovanja u većini slučajeva.

Ali takvoj mogućnosti, odnosno nemogućnosti doskočili su mnogi poduzetnici koji na sve moguće načine oglašavaju svoje usluge rent a bike & rent a scooter putnicima namjernicima koji za vrlo povoljnu cijenu mogu unajmiti bicikl ili skuter te s istim obići više u puno kraćem vremenskom periodu.

Čini se kako takva inicijativa ima uspjeha, te zadovoljnima čine kako osobe koje unajmljuju vozila tako i one koji iznajmljuju ista.
Pula se eto tako sa svojom ponudom bicikala i skutera u turističkom periodu našla uz bok svim ostalim turističkim odredištima i kako vidimo bicikala i skutera neće manjkati.

Nama posebno drag je servis i prodaja bicikala Malupe Sport koji ujedno nudi usluge iznajmljivanja bicikala i skutera.

U nastavku na interaktivnoj karti možete pronaći točnu lokaciju Malupe Sport.


Current track

Title

Artist

Background