Filip Zoričić prekinuo koaliciju s Možemo i SDP-om

Written by on 24. ožujka 2022.

Pulski gradonačelnik upravo je objavio na Facebooku kako prekida nakon deset mjeseci koaliciju s Možemo i SDP-om. U nastavku donosimo njegovu izjavu koju je objavio te izjavu danu Radio Maestralu.
 
Kažu mi jučer prijatelji, polako, smiri, prošlo je tek 10 mjeseci. Ne! Prošlo je VEĆ 10 mjeseci i ja ne vjerujem da će se išta promijeniti na bolje.
 
Ovakvim ponašanjem samo se pomaže u povratku na vlast stare garniture. Poštujem sve strane i njihove birače i zato branimo interese građana kroz vijeće, ali “koalicija ručna kočnica” jednostavno više nema smisla.
 
Građani su u nama prepoznali nešto novo i da ćemo Puli donijeti pozitivnu promjenu. Nama ne treba ništa.
 
Ne trebaju nam uhljebljivanja, ne želimo se svetiti nikome, želimo samo moderan grad, poštenu gradsku upravu i projekte. Svaki novi dan s podignutom ručnom kočnicom bio bi izdaja svih onih koji su nam dali glas, a vjetar u jedra onima koje smo smijenili. Taj film neće gledati.
 
Od danas nema koalicije. Ostajemo sami i služit ćemo građanima kako smo i obećali, a svi ostali nek podržavaju ili ne podržavaju odluke u vijeću. Građani će nam svima suditi na idućim izborima, kad god oni bili.
 
foto: društvene mreže Filip Zoričić 

Current track

Title

Artist

Background