„Domaće je domaće“ ponuda slavonskih proizvoda pored zgrade pulske tržnice

Written by on 19. listopada 2021.

Udruga branitelja proizvođača Panonija u Puli provodi izložbeno-prodajnu manifestaciju pod nazivom „Domaće je domaće“ od 18. do 23. listopada 2021. godine na Trgu 1. svibnja pored zgrade centralne pulske tržnice.

Panonija donosi bogatu ponudu slavonskih proizvoda: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, suhomesnatih proizvoda kao i slavonske tradicionalne rukotvorine ili suvenire.

Udruga branitelja proizvođača Panonija okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, a prije sedam godina udružili su se radi zajedničke promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda. Ova udruga nudi uglavnom proizvode koji su karakteristični za Slavoniju i Baranju.

Članovi udruge su sudjelovali u Domovinskom ratu, a nakon rata zasukali rukave i tako nastavljaju doprinositi društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima. Udruga Panonija pokrenula je vrlo uspješne i posjećene projekte kao što su: Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, Zeleno i Plavo, te je po tim manifestacijama i postala prepoznatljiva diljem Hrvatske.                                                                                                              

Pozivamo sve ljubitelje slavonskih delicija da, ako već nisu, prošeću do pulske centralne gradske tržnice te kušaju i kupe proizvode koje nam donose gosti iz Slavonije.

Izvor: pula.hr


Current track

Title

Artist

Background