A-Bun-Dance #1 u klubu Kotač večeras 24.09.2021.

Written by on 24. rujna 2021.

U petak, 24. rujna 2021. od 18 sati do ponoći u dvorištu Kluba Kotač održava se ‘A-Bun-Dance #1’ u organizaciji udruge Seasplash i Heavy Duty Sound-a, događanje posvećeno dub glazbi i soundsystem kulturi, a tijekom koje će glazbu selektirati  The Anunnaki Selektor, Bebe i domaćini Heavy Duty Sound.

Heavy Duty Sound oformljen je u ljeto 2020. godine iz ljubavi njegovih osnivača prema dub glazbi i kulturi. Osnivači HDS-a su, kako se sami nazivaju, mladi veterani koji već godinama žare i pale istarskom soundsystem, dub i drum andbass scenom: Igor SvećarovskiChiko, član poznatog Arboretum Kolektiva i Filip MacukaItalficio, aktivan i u MunchiesSoundsystemu.

Večeras premijerno predstavljaju prvo u nizu događanja u organizaciji Heavy Duty Sound-a, a slušat će se glazba od rootsa do futurističkih dubova iz 3000. godine te publika može očekivati uzbudljivo putovanje kroz soundsystem povijest. Pojačanje tijekom večeri su im lokalne snage TheAnunnaki Selektor i Bebe sa svojim dub setom.

Događanje se održava na otvorenom uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera za događanja do 100 posjetitelja. Događaj se provodi u sklopu glazbenog programa Muzikament@Kotač. Aktivnosti kluba i studija Kotač sufinancirani su sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zaklade Kultura Nova, Istarske županije i Grada Pule.


Current track

Title

Artist

Background