Internet portal MedulinFM

Written by on 2. listopada 2018.

MedulinFM novi je društveni komunitakor, kroničar vijesti i događaja na području južne Istre. Svakodnevno donosi vijesti, analize, rezultate sa područja Medulina, Banjola, Pomera, Vinkurana, Premanture, Pješčane uvale, Ližnjana i Pule. Povijest, sadašnjost i budućnost isprepliću se kroz članke koji prenose njihovu priču na internet portalu MedulinFM.

Internet portal MedulinFM donosi poslovno uspješne priče. Sportske uspjehe koji izdižu južnu Istru na sportskoj karti Hrvatske. Turizam je posebn agrana koje na području Općine Medulin zauzima visoko prvo mjesto u prihodima ali i razvoju mnogih uslužnih djelatnosti, koje kroz objavljene članake na Medulin fm-u.

O nama svjedoči veliki broj dnevnih posjetitielja i čitatelja sadržaja. Svako godišnje doba na području južne Istre, Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana, Pješčane Uvale, Ližnjana i Pule donosi nove priče koje internet portal medulinfm svakodnevno prati. Doseg naših članaka je mjerljiv u svakom trenutku. Nači čitatelji znaju da su informacije koje objavljujemo provjerene i točne. Naš posao je da publici damo uravnoteženu informacju iz koje će oni poslije stvriti svoj stav te potvrditi ili demnatirati svoja razmišljanja.

Mladi na području Općine Medulin zauzimaju posebno mjesto te je praćenje njihovog rada od strane Medulin FM– a konstantno i redovno. Posebnost su udruge s područja općine koje marljivo i predano izvršavaju svoje ciljeve i misiju.

Nova glazba osnova je našeg budućeg audio streama koji će 24 sata dnevno donositi osvježenje i zabavu. Oglašavanje na Medulinfm-u vaša je komparativna prednost u odnosu na vašu konkurenciju. Zajedno smo jači i uspješniji. Pridružite nam se. Vaš MedulinFM.


Current track

Title

Artist

Background