Vikend u Raklju: koncert i filmska projekcija

Written by on 10. kolovoza 2023.

Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje zanimljivi vikend program u korti Grubić u Raklju. U subotu se s odličnom svirkom u kortu Grubić vraća The Primotajo Blues Band. Bend čine vrhunski glazbenici Vili Rupena, Saša Dadić, Eduard Kancelar, Mladen Parezanović Vruz i Valter Ostović.

U nedjelju je na istoj lokaciji na programu projekcija fima HOTEL PULA, filma koji je otvorio ovogodišnji 70. Pula Film Festival i koji se trenutno prikazuje diljem regije. Film je sniman u Puli, okuplja velik broj pulskih autora, filmaša i glumaca, a tematski nas suočava sa značajnom epizodom naše nedavne prošlosti. Nakon projekcije biti će i prilike za razgovor s redateljem Andrejem Korovljevom i producenticom Dijanom Cetina Mlađenović. Stoga pozivamo sve one koji još nisu stigli pogledati film, a voljeli bi, da dođu ove nedjelje u Rakalj. Link na teaser: https://vimeo.com/842394831.

Oba programa počinju u 21 sat. Program 12. Festivala na dragom kamenu organizira MT Agencija uz potporu TZO Marčana i Općine Marčana.


Current track

Title

Artist

Background