U Vodnjanu 22.09. besplatna radionica povodom Međunarodnog tjedna sreće na poslu

Written by on 14. rujna 2022.

Povodom Međunarodnog tjedna sreće na poslu (International Week of Happiness at Work), Sinapsa, poslovno i privatno savjetovanje i edukacija, u suradnji s Perspektive, obrtom za edukaciju i podršku, organizira besplatnu radionicu “Kako nas usporavanje može učiniti sretnijima na poslu?“.
Radionica će se održati u četvrtak, 22. rujna, 2022., od 17:30 do 19:00, u prostoru Sinapse, u Vodnjanu, Trgovačka ul. 137. (između trgovine Ultra i stare uljare).

 

Za koga je radionica namijenjena?
Koliko vam se često događa da na poslu na autopilotu donesete neku odluku, odgovorite na neki mail ili se nađete u konfliktu s kolegom?
Radionica je namijenjena svima vama koji ste svjesni da je velik dio “sreće na poslu” i u vašim rukama.

Što možete očekivati na radionici?
Uz primjerenu dozu teorije i predavanja, dodat ćemo veliku dozu sudjelovanja i aktivnosti sudionika/ca radionice – kroz pitanja i vježbe.
Na radionici ćemo obraditi teme sreće općenito, izazova s kojima se u današnjem svijetu suočavamo i kako tim izazovima doskočiti te ćemo predstaviti jednu od tehnika pomoću kojih možete naučiti usporavati i tako si povećati kvalitetu životu, a to je – mindfulness. Naučit ćete (ukratko) općenito o mindfulnessu i njegovim dobrobitima te ćete imati priliku iskušati i nekoliko mindfulness praksi, koje ćete i sami moći koristiti kasnije (kada se nađete u situaciji da morate usporiti).

 

Voditeljice radionice su:
Tihana Fontana, magistra psihologije, stručna suradnica za ljudske potencijale u Sinapsi i Sanja Subotić, magistra psihologije, voditeljica ciklusa radionica „Mindfulness caffe”.

 

Obzirom na ograničen broj mjesta, prijave su obavezne putem ankete, najkasnije do 21. rujna 2022.https://forms.office.com/r/wtFW0b0e7h
Za dodatne informacije, obratite nam se putem maila (tihana@sinapsa.com.hr)

Current track

Title

Artist

Background