U ponedjeljak na Portarati humanitarni koncert “Uljanik za bolje sutra”

Written by on 14. prosinca 2018.

Veliki humanitarni koncert “Uljanik za bolje sutra”koji je dio akcije za prikupljanje pomoći egzistencijalno najugroženijimobiteljima, a posebice djeci Uljanikovih radnika održat će se 17. prosinca na Portarati s početkom u 20 sati, najavili su organizatori na jučerašnjoj konferencijiu Turističkoj zajednici Grada Pule.

U 20.30 sati započet će prijenos uživo na programu Rovinj FM-a, TV Nove i TV Istre, zahvaljujući pulskoj tvrtki za videopodukciju MedVid, a osim glazbenog dijela programa u kojem nastupaju Vesna Nežić Ružić, Mateo Pilat, Nola, Elis Lovrić, David Temelkov, Night Express i Tony Cetinski, u ugostiteljskom objektu Qtime bit će organiziran call centar u kojemu će javne osobe odgovarati na telefonske pozive. U tijeku programa izvlačit će se i nagradne lutrije koje je u iste svrhe organizirao pulski prvoligaš NK Istra 1961.

Voditelji glazbenog programa bit će Todor i Suzana Modrušan Krošnjak, u call centru bit će voditeljski dvojac Vedrana Kučina i Rade Radolović, a u program Rovinj FM-a javljat će se Igor Franković, Martina Pereša i Paola Baričević.

“Zahvalio bi se svima koji su pokrenuli ovu akciju koja radnicima Uljanika mnogo znači. Iduća tri mjeseca jednom tjedno u Dnevnom boravku pulskog Društvenog centra Rojc izrađivat će se broševi u tamnoplavoj boji koja simbolizira radno odijelo, te će se isti moći kupiti na dan koncerta uz donacije minimalno 20 kuna te uskoro i u kućici ispred trgovačkog centra Max City Stoja. Za žene će se izrađivati cvjetovi, a za muškarce mašne, te će iste nositi i voditelji”, istaknuo je David Marsetić, predsjednik Radničkog vijeća u Uljaniku te dodao kako će se prva radionica održati u subotu 15. prosinca s početkom u 10 sati.

“Humanitarna akcija započela je 5. prosinca i traje do4. ožujka, 2019. godine. Za to vrijeme aktivan je tekući račun otvoren uZagrebačkoj banci, a 22. prosinca Djed Božićnjak će na Bunarini darovati 470djece do 8 godina među kojima 152 mališana ispod 4 godine”, izjavila jeMartina Pereša, suorganizatorica akcije Uljanik za bolje sutra te pozvalagrađane da se u što većem broju odazovu koncertu, nazivaju na humanitarni brojtelefona koji će uskoro biti poznati te uplaćuju na aktivan tekući račun HR1023600003513337765.

(Izvor: Glas Istre)Current track

Title

Artist

Background