Otvorena izložba Art studija „10 godina Zajedno“

Written by on 21. prosinca 2018.

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci je u Gradskoj knjižnici i čitaonici otvorila izložbu pod nazivom „10 godina Zajedno“ Udruge Art studio.

Riječ je o programu kojega Art studio provodi u partnerstvu s pulskim osnovnim školama i Školom za odgoj i obrazovanje Pule, a u izvanškolskim aktivnostima, koje su za polaznike besplatne, okupljaju djecu osnovnoškolske dobi bez teškoća i njihove vršnjake s većim teškoćama u razvoju.

Na deseti rođendan Art studija na radionicama je sudjelovalo više od 50 učenika iz 5 škola: OŠ Šijana, OŠ Veruda, OŠ Tone Peruška, OŠ Stoja i Škole za odgoj i obrazovanje Pula. Voditelji radionica bili su: Anica Valenta iz OŠ Šijana, Korana Lukić Šuran iz OŠ Veruda, Nada Žunec u ime OŠ Stoja, Mirjana Konta iz OŠ Tone Peruška, defektologinja Sanda Švraka iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula te Vesna Jaklin Pantić i Igor Fabris iz Art studija. I ove godine na radionicama je sudjelovala volonterka Kristina Smiljanić. Svim sudionicima, volonterki i predstavnicima škola uručene su zahvalnice.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula izložba se može razgledati do sredine siječnja.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background