Dan narcisa u subotu na pulskoj tržnici

Written by on 21. ožujka 2019.

Klub Gea Pula dvadesetu godinu za redom organizira humanitarnu akciju Dan narcisa koja će se ove godine održati u subotu 23. ožujka od 9.00 do 13.00 sati na pulskoj tržnici. Tim je povodom organizirana konferencija za medije na kojoj je, uz najavu humanitarne akcije, predstavljen novouređeni prostor Kluba koji su preuredili i opremili zahvaljujući prihodu od ulaznica humanitarnog koncerta „Božić u INK“ koji su u organizaciji Daniela Sponze podržali Grad Pula i Arena Hospitality Group.

Konferenciji za medije prisustvovali su župan Istarske županije Valter Flego, zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović, županijska koordinatorica Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke dr. Danijela Lazarić-Zec, Manuela Kraljević ispred Arena Hospitality Groupe, organizator humanitarnog božićnog koncerta Daniel Sponza, dr. Mario Božac i predsjednica Kluba Gea Nataša Vitasović.

Predsjednica Kluba Gea Nataša Vitasović zahvalila se Humanitarnoj mreži Grada Pule, Gradu Puli i inicijatoru humanitarnog koncerta Danielu Sponzu te naglasila je kako je Klub od samih svojih početaka prepoznat kao važna organizacija koja pomaže ženama u njihovom fizičkom i psihičkom oporavku posebno istaknuvši usluge limfne drenaže, savjetovališta liječnika onkologa i ciljane medicinske vježbe koje ženama operiranima i liječenima od raka dojke pomažu da se brže vrate svojim svakodnevnim aktivnostima, ali i preveniraju povratak bolesti.


Current track

Title

Artist

Background