Burger festival u Titovom parku

Written by on 1. kolovoza 2022.

Nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, Burger festival u suradnji s Gradom Pulom, po prvi put stiže na more.

Mirisi sočnih mesnih delicija širit će se Titovim parkom od 12. do 28. kolovoza, svakoga dana od 18 do 24 sata. Pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, uz odličan odabir glazbe lokalnih DJ’a jamstvo su dobre zabave s obitelji ili prijateljima, a odlična ponuda koktela, vina, domaćih rakija i piva upotpunit će gastro doživljaj.

Posjetitelje na Festivalu očekuje niz zanimljivih okusno mirisnih  kombinacija, a stižu nam, osim ekipa iz Zagreba i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere. Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike, a po prvi put nam se pridružuje i 4 Burgers s potpuno novim konceptom kojeg će Puljani i njihovi gosti imati prilike kušati – smash burgerima. Chef’s Burgers sjajan je koncept s dodirom tradicionalnih okusa, koje vješto kombinira mladi food entuzijast Ivan Badžek.

Glazbeni program preuzimaju lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, Dj Kool5, Mr. M, Dj Tricky D i mnogi drugi, a bit će tu za svakoga ponešto, od funka do popa.

Osim raznovrsnih okusa i kombinacija burgera u Pulu stiže i pravi čarobnjak za slastice  Robert Hromalić, koji se svoje vještine stekao u Parizu, na svjetski poznatoj kulinarskoj školi Ferrandi. Njegovi su kolači i sladoled za prste polizat’, a u ponudi će se osim tostiranog sladoleda, koji je nedavno oduševio Zagrepčane, naći i craft sladoledni okusi, od kojih je jedan u potpunosti vegetarijanski.


Current track

Title

Artist

Background