Ženska večer uz dobru knjigu: Burnout

Written by on 29. ožujka 2022.

U organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Pula i udruge Aktivna počinje novi ciklus programa Ženske večeri uz dobru knjigu, koji se održavaju posljednjeg četvrtka u mjesecu u dvorani Središnje knjižnice s ciljem osnaživanja žena te poticanja čitanja i educiranja o temama koje ih zanimaju.

U četvrtak, 31. ožujka od 18 sati u Središnjoj knjižnici razgovarat će se o temi Burnout s gošćom Sanjom Matijaš, magistrom psihologije, edukanticom master treninga Neurolingvističkog programiranja (NLP Master) i polaznicom Mindfulness Based Cognitive Therapy edukacije. Njezina je strast rad s ljudima na ostvarenju njihovih potencijala te rad na njihovoj samoaktualizaciji.

Na poziv da predstavi i približi pojam burnouta i što se točno zbiva u nama kada dostignemo točku sagorjevanja na svim razinama, rado se odazvala jer je to tema s kojom se puno susreće i o kojoj drži edukacije. Naime, ne samo da će nam ispričati što je burnout i kako se manifestira, nego će nam dati i konkretne savjete kako ga prevenirati, odnosno što učiniti ako shvatimo da nam se to upravo zbiva.

Predavanje će biti održano u skladu s važećim epidemiološkim mjerama pa je broj mjesta u dvorani ograničen. Mjesto u publici osigurajte koristeći online obrazac.


Current track

Title

Artist

Background