U HUIU galeriji u četvrtak otvorenje izložbe Fetti’s Brain Farts 2 – pogled u Tattoo kulturu i više

Written by on 1. veljače 2022.

U četvrtak, 03. veljače 2022. g. u 19.00 sati u HUIU galeriji u Zagrebačkoj 27 – Pula otvara se izložba Fetti’s Brain Farts 2 pogled u Tattoo kulturu i više, autora Aleksandar Mrkonja Feti.

Tijekom ovog multimedijalnog događaja publici će svoj rad predstaviti tattoo majstor Aleksandar Mrkonja Fetti. Na događaju će publici biti prezentirana tatoo kultura kroz uratke/šablona i majica s crtežima ovog tattoo majstora. Događaj će bit upotpunjen prikladnom glazbom koju će također “puštati” Fetti.

U Puli već dugi niz godina kao Tattoo majstor djeluje Aleksandar Mrkonja, inače široj javnosti poznat pod imenom Fetti. Rođen je u Puli, odrastao u Supetru na Braču do svoje 13. godine, nakon Brača se preselio u Njemačku, gdje je živio i školovao se do 2003. godine. U proljeće te godine vraća se u Pulu i od tada živi i djeluje ponovo u Hrvatskoj…

Interviju Aleksandar Mrkonja Fetti: https://www.youtube.com/watch?v=LAKORR2Fc_Y

Izložba traje do 22. veljače 2022. godine i može se posjetiti od ponedjeljka do petka, od 12.00 do 20.00 sati.

Radi strogog poštivanja svih epidemioloških mjera, službeno otvorenje izložbe predviđeno je izvan HUiU galerije, na parkingu “preko puta”.

Zbog ograničenog broja posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u prostoru izložbe, publika je u galeriji raspoređena u grupe po 5 ljudi.

 


Current track

Title

Artist

Background