TV Nova petkom emitira NA KAUČU by Vedrana Lisica

Written by on 9. listopada 2020.

Od ovog petka pulska TV Nova dobiva večernje pojačanje! Posljednjih 15 godina urednica i voditeljica Vedrana Lisica riječkoj publici vjerojatno je poznatija kao radijski glas (Radio Trsat/Soundset Trsat/Laganini FM Rijeka), no ljetos je pokrenula nešto malo drugačije od onog na što je navikla. Riječ je o video razgovorima, koje snima u formi emisije (a neki će reći „podcasta“), na kauču, u dnevnom boravku. Ne čudi stoga naziv emisije, ali ni opis „Living room sessions“.  O čemu je zapravo riječ?

U vremenima u kojima u Hrvatskoj jača trend podcasta, koji američkim kontinentom već dulje vrijeme vrlo popularan, „kauč“ donosi kombinaciju zabave i ležernih tema, ali i dubljih osjećaja i promišljanja, te poneke teme koje u mainstream medijima rijetko dobiju prostor.

Kako piše na službenoj web stranici nakaucu.com – NA KAUČU u jednostavnoj razgovornoj formi želi istražiti i bolje upoznati ljude sa zanimljivim profesionalnim i privatnim selfom, ne ograničavajući se u minutaži, temama, stilu ili žanru. U opuštenoj atmosferi, u dnevnom boravku, gledamo naizgled “najobičniji” razgovor, a kroz zabavna pitanja, Vedrana svoje sugovornike povremeno dovodi i u dublje sfere osjećaja i razmišljanja. Tko smo kad se pogledamo u ogledalo, a tko smo kad virimo iz Instagram storija, Facebook objava, tv ekrana, kad stojimo na pozornicama, ispred ili iza kamera i mikrofona? Kako doživljavamo život, odrastanje, odnose, sebe? Što nas plaši, a što zabavlja i kako smo odabrali svoje uloge u društvu? Tisuće malih puzli slaže se u novu sliku…NA KAUČU.

Novinarka, urednica i voditeljica Vedrana Lisica Pavlović osim radijskog etera u kojem godinama nastoji koliko je to moguće, dati prostora važnim i zanimljivim društvenim temama, entuzijastična je u razumijevanju međuljudskih odnosa pa ne treba čuditi što joj je druga ljubav psihoterapija.  Kombinacija medijskog i psihoterapijskog iskustva ponukala ju je da pokrene emisiju NA KAUČU kojiu ste dosad mogli pratiti putem YouTube kanalaNA KAUČU by Vedrana Lisica, a od ovog petka istarska publika može gledati NA KAUČU na TV Novi u 21 sat.

U prvoj epizodi na kauč sjeda poznati voditelj i komičar Davor Jurkotić

Što ga straši, kakav je bio u djetinjstvu, je li humor bio njegovo oružje u odrastanju, zašto ne može funkcionirati kad se žena ljuti na njega, je li ikad “drunkcall-ao”, s kim bi od političara izašao na dejt i mnoge druge teme pogledajte 9.10.2020 u 21 sat.

NA KAUČU se može pratiti i na Facebook i Instagram stranici.


Current track

Title

Artist

Background