FreeZURA – Natječaj za suvremene autentične mlade književne glasove Istre

Written by on 17. travnja 2019.

FreeZURA – slobodna zajednica umjetnika u razvoju u okviru aktivnosti radionice kreativnog pisanja i nakladništva raspisuje natječaj u potrazi za suvremenim autentičnim mladim književnim glasovima Istre.

Traže se pisci i pjesnici od 15 do 25 godina s boravištem/prebivalištem u Istarskoj županiji da doprinesu svojim pjesničkim i proznim radovima zborniku koji će se objaviti u sklopu projekta FreeZURA i radionice kreativnog pisanja i nakladništva.

Molimo da nam pošaljete najviše 3 svoja neobjavljena rada. To može biti poezija i/ili proza i/ili esej. Ukoliko šaljete samo pjesme, neka budu najviše tri, dok prozni tekstovi mogu biti dužine do 3500 riječi.

Tekst treba biti oblikovan u Times New Roman-u, fonta veličine 12, dvostrukog proreda. Kao privitak šaljite ga u .rtf dokumentu na adresu
freezuranatjecaj2019@gmail.com

Ne zaboravite navesti i vaše osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja), biografsku crticu te popratni vizualni materijal u .jpg formatu (vizualni komentar uz vaš rad).

Odabrani radovi bit će dio zbornika koji će biti objavljen tijekom ljeta 2019 godine.

Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2019.

Radionicu pisanja i nakladništva vodi bračni i spisateljski par, Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI).
Više o besplatnim radionicama projekta FreeZURA potražite na www.freezura.eu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 507.562,24 kuna, od čega je 431.427,90 kuna sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.


Current track

Title

Artist

Background