Anđelka Prpić – Šta me snađe

Written by on 27. lipnja 2018.

KADA

21:00 ,

Srijeda, 4. Srp 2018

GDJE

Povijesni i pomorski muzej Istre – Kaštel

Gradski uspon 6 Pula Hrvatska

 

Anđelka Prpić u glavnoj glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Anđelka

Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu, istakla je glumica.

Iza ove monodrame stoji produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze, koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu.

Ona se sasvim slučajno nađe pred dilemom, čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.


Current track

Title

Artist

Background