Održan 15. Tjedan psihologije u Istri

Written by on 7. ožujka 2022.

15. po redu, Tjedan psihologije je iza nas! Održao se od 14. do 20. veljače 2022. godine različitim aktivnostima psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva.
Tjedan psihologije svake godine okuplja veliki broj psihologa i psihologinja koji su pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

U Istarskoj županiji održano je ukupno 61 aktivnost u 10 dana: u Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju, online i u medijima. To su razne radionice, predavanja, savjetovanja, okrugli stolovi i izložba, ali i mnogi članci u novinama, nastupi na radijskim postajama i televizijski nastupi.

15. Tjedan psihologije u Istri u brojkama:

– Više od 236 građana i građanki sudjelovalo u Tjednu psihologije!
– 48 voditeljica aktivnosti, od čega 38 članica DPI-ja
– 28 medijskih nastupa i gostovanja
– 21 predavanje i radionica, od čega 14 uživo
– 15 građana i građanki koristilo uslugu besplatnog savjetovanja
– 8 sponzora

15. Tjedan psihologije u Istri započeo je otvaranjem izložbe “TI u Centru! (P)ostati dobro-smjernice za jačanje psihološke dobrobiti” u Pazinu 10. veljače u Rock Kaštelu, a koja je otvorena sve do 15. ožujka pa pozivamo sve građane i građanke da je posjete dok je još otvorena.

U sklopu Tjedna psihologije održala se i 11. konferencija “Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike”, koja se održala online 17. i 18.02.2022. u sklopu projekta “Rijeka psihologije”, a u čijoj je organizaciji i provedbi sudjelovala Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja. Održano je 11 aktivnosti od strane 13 predavača i predavačica. Predavanja će biti dostupna i na
YouTube kanalu “Psihologija za poduzetnike”.


Current track

Title

Artist

Background