Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama područja TZ središnje Istre

Written by on 3. siječnja 2022.

Turistička zajednica središnje Istre (TZSI), u ponedjeljak 03. siječnja 2022., na vlastitim web stranicama www.central-istria.com, objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore manifestacijama“ u 2022. godini.

Predmet Javnog poziva dodjela je bespovratnih novčanih sredstava TZSI za manifestacije koje unaprjeđuju/obogaćuju turističke proizvode/ponudu destinacije središnje Istre, razvijaju sadržaj koji omogućava produženje turističke sezone, povećavaju ugostiteljski i drugi turistički promet, posebice u razdoblju predsezone i posezone.

Javni poziv potiče održavanje manifestacija koje stvaraju prepoznatljiv imidž turizma središnje Istre, kao cjelogodišnje destinacije te s posebnim naglaskom na održivost i očuvanje okoliša.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturno-zabavnih i/ili eno-gastronomskih, sportskih, ekoloških te ostalih manifestacija, koje doprinose ciljevima Javnog poziva. Korisnici sredstava, koja su predmet Javnog poziva, mogu biti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, jedinice lokalne samouprave, kulturne i javne ustanove te ostale pravne i fizičke osobe.

Krajnji rok za dostavu prijava je 17. siječanj 2022. godine, a podnositelji će o odabranim projektima biti obaviješteni u roku 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore. Ukupni iznos sredstava dodijeljenih putem Javnog poziva bit će  170.000,00 kn.


Current track

Title

Artist

Background