Istra postala „VIRTUOSO preferred partner“

Written by on 15. rujna 2021.

Nakon trogodišnjeg sudjelovanja na najvažnijem godišnjem meetingu asocijacije, Virtuoso travel weeku koji se održava u kolovozu, tri održane prezentacije kojom se Istra predstavila brojnim partnerima diljem svijeta te uz veliki suport njujorkškog Predstavništva HTZ-a, Turistička zajednica Istre postala je „Virtuoso preferred partner“.

“Postati Virtuosov partner veliko je priznanje i čast za Turističku zajednicu Istarske županije, ali i cijelu Istru te je na tragu naše vizije daljnjeg razvoja turizma. “ izjavio je župan Boris Miletić. „Potvrda je to da naša regija može ponuditi visokokvalitetne usluge i doživljaje i najzahtjevnijim turistima i gostima visoke platežne moći. Istra se pozicionirala kao svjetski turistički brend i želja nam je nastaviti tim putem preobrazbe Istre u još atraktivniju i poželjniju destinaciju”, nadodao je Miletić.

„Kroz ovo partnerstvo Turistička zajednica će imati pristup svjetskim marketinškim kanalima potrošača koji učinkovito ciljaju na imućne potrošače s visokom sklonošću k putovanjima“, istaknuo je direktor županijskog ureda Denis Ivošević.

„Uz Turističku zajednicu u Istri trenutno imamo samo još dva partnera, Maistrine hotele Monte Mulini i Grand Park Hotel Rovinj. Iz današnje je perspektive važno da smo postali članom asocijacije, no Istra kao turistička destinacija ima puno ambiciozniji plan i vjerujem da ćemo u narednim godinama povećati naše članstvo. Od sada će reflektori Virtuosoa biti značajnije okrenuti prema nama, tako da će svi oni koji u svojoj misiji poslovanja i portfelju proizvoda i dizajniranih usluga imaju najviše ciljeve, definitivno moći postati članom asocijacije“ zaključio je Ivošević.

Virtuoso®je vodeća asocijacija, odnosno mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja. Obuhvaća 1.100 specijaliziranih turističkih agencija s više od 22 tisuće elitnih savjetnika za putovanja u preko 50 zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Bliskog istoka i Afrike. Oslanjajući se na svoje izabrane, odnosno preferirane partnere među kojima je više od 2.000 najboljih svjetskih hotela i odmarališta, kompanija za kružna putovanja, aviokompanija, turističkih kompanija i vrhunskih destinacija, Virtuoso svojim klijentima nudi ekskluzivne sadržaje, rijetka iskustva i povlašteni pristup.

U Virtuoso se mogu učlaniti subjekti koji su u mogućnosti ponuditi najvišu razinu usluga, servisa i produkata koji se mogu ubrojiti u jedinstvena iskustva, a članstvo je moguće ostvariti jedino na poziv i uz preporuku barem tri partnera koji za novo pridošle članove moraju jamčiti da mogu ispuniti visoke kriterije asocijacije.

Osnovni cilj ove mreže je klijentima ponuditi detaljno isplanirana i nezaboravna putovanja. Sjedinjene Države, Kanada i Europa najjače su tržište sa 70 posto lokacija agencija članica. Virtuosovi savjetnici za putovanja opslužuju najbogatije i najzahtjevnije goste, one koji traže posebne aranžmane, jedinstvena iskustva, uzbudljive avanture putovanja.To su gosti koji traže cjelovite paket aranžmane, posebno dizajnirana putovanja isplanirana do najmanjeg detalja u koje je svakoga dana uključen veliki broj usluga koje pružaju dodatnu vrijednost, bez obzira radi li se o dinamičnom, avanturističkom putovanju ili o posve mirnom i relaksirajućem odmoru, ali uvijek s ugrađenim unikatnim servisom, uslugom ili iskustvom. U svijetu predstavljaju prvih 1 posto turističkih agencija mjereno prema uslugama, ponudi i prihodima od prodaje luksuznih putovanja.

Ured TZ Istarske županije


Current track

Title

Artist

Background