Otvorenje novouređenih prostora Mjesnog odbora Medulin te društvenog prostora za umirovljenike

Written by on 18. svibnja 2016.

Jučer, 11. svibnja 2017. godine održano je otvorenje novouređenih prostora Mjesnih odbora Medulin I i II te društvenog prostora za umirovljenike.

Tom je prigodom načelnik Općine Medulin svečano uručio ključeve novouređenog prostora predsjednici umirovljenika Medulin te predsjednici i predsjedniku Mjesnog odbora Medulin I i II. Tako je u prizemlju zgrade Ambulante uređen društveni prostor za umirovljenike, a na prvom katu ured za sastanke Mjesnog odbora Medulin.

Načelnik Goran Buić istaknuo da je izuzetno zadovoljan što su napokon uredili prostor za umirovljenike kao i prostor za Mjesni odbor te da je svatko od njih dobio privatni prostor na korištenje. Istaknuo je da ostale uređene prostorije u Ambulanti Općina Medulin nije do sada predstavila, ali da su uređeni i prostori koje koriste razne udruge sa područja Općine Medulin poput plesnog studia Pirueta, glazbene skupine Sakramentski, LAGUR Istarskabatana te ostale udruge.

Svečanost otvaranja popraćeno je nastupom klape Škerac, a zadovoljni umirovljenici i Mjesni odbor Medulin druženje u prostorima nastavio je uz prigodnu zakusku.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background