Postolar Tripper na ROCKtarati (i Maestralu)

Written by on 30. prosinca 2012.

Jučer nas je posjetio mladi ska bend iz Zadra, koji je u 22 h, u šatoru ROCKtarate u Puli, održao koncert. Iako o njima na netu nije moguće pronaći puno informacija, Postolar Tripperi su prošli mnoge gradove i iza sebe imaju veliki broj uspješno odrađenoh koncerata. Članovi benda su:
Davor Valčić – vokal
Darko Predragović – Dabi – vocal
Renato Babić – gitara
Pave Ruić – bass gitara
Ivan Bačinić – bubnjevi
Dinko Habuš – truba
Goran Šučurović – Macko – perkusije

Budući da su Davor i Dabi to popodne, nakon tonske probe, gostovali kod nas u studiju te smo se pritom imali priliku i upoznati, jedna koncertna pjesma je bila posvećena upravo Maestralu.

Interview – Postolar Tripper Poslušajte interview sa dečkima u eteru radio Maestrala

Dečki su, kao i obično, svojom originalnošću, scenskim nastupom, eksplozivnošću, dobrim ritmom i nadasve pozitivnom energijom koja je za vrijeme svirke kolala cijelim šatorom a nesumnjivo i šire, oduševili (pulsku) publiku, kako mlađu, tako i stariju.Sinoćnji koncert pamtit će se po kul stihovima Zadra, dobrom raspoloženju i vibracijama, plesu, adrenalinu i, nadasve, uzbuđenju koje su Postolar Tripperi s bine prenijeli na nas.

Nakon nastupa, u back-stageu  družili smo se s ekipom benda i, u ugodnoj, opuštenoj atmosferi, uz pokoju fotku, učenje novih plesnih koraka, priču, nove ideje za budućnost…sada imamo nove prijatelje iz Zadra! Mladi kreativni bend.

Tekst by  Laura Udovičić

Fotke by Danijel Bartolić

Klikni za sliku za uvećani prikaz. Potraži još fotki  u našoj galeriji

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background