Metallica “Beyond Magnetic EP”

Written by on 11. siječnja 2012.

Nakon,po mnogima,razočaravajuceg dvostrukog albuma “Lulu” u suradnji sa Lou Reedom, Metallica je odlučila popraviti situaciju i objaviti materijal koji je do sada bio dostupan samo članovima njihovog fan cluba. Radi se o “sirovim” materijalima,koji nisu upali na album “Death Magnetic”.

Metallica

“Beyond Magnetic EP”

“Beyond Magnetic EP” sastoji se od četiri pjesme koje su nastale za vrijeme snimanja albuma “Death Magnetic”, 2007. i 2008. godine.

Pjesme “Hate Train”, “Just A Bullet Away”, “Hell and Back” i “Rebel of Babylon” su premijerno izvedene prošlog mjeseca u San Franciscu, gdje je Metallica proslavila 30 godina postojanja.

Bend je tada svirao za publiku, najvjernije fanove i medije, a na sceni su im se pridružili i Geezer Butler, Bif Byford, Jerry Cantrell, Glenn Danzig, Marianne Faithfull, Rob Halford, Kid Rock,  John Marshall, Ron McGovney, Dave Mustaine, Jason Newsted, Ozzy Osbourne, Lou Reed i Hugh Tanner.

“Beyond Magnetic EP” neće biti dostupan za kupnju u fizičkom izdanju, već samo digitalnim putem (npr na iTunes). Naravno,pjesme možete čuti na Blogu RM-a (pljuga kvaliteta za preview) ili drito u eteru na 95.4 (full quality) 😉

**

WEB    Facebook   Twitter

**

Hvala Universal Music Hr

Metallica – Hate Train

Metallica – Just A Bullet Away

Metallica – Hell And Back

Metallica – Rebel Of Babylon


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Continue reading

Previous post

JACKIN 5


Thumbnail
Current track

Title

Artist

Background