MAYALES “Virtual Baby”

Written by on 16. svibnja 2012.

NAKON 12 GODINA, NOVA PJESMA KULTNIH MAYALESA

“Virtual Baby”

glazba: Petar Beluhan/Vlado Mirceta
tekst: Petar Beluhan
aranžman: P.Beluhan/V.Mirceta/Coco Mosquito

Više od 12 godina od izlaska, sad već kultnog albuma “Svima želim Raj za sve”, Mayales i Aquarius Records najavljuju novi album planiran za jesen 2012.
S novim stoljećem i novim zvukom, Mayales donosi i mnogo iznenađenja u 12 novih pjesama; za pocetak, u Mayalesov svijet uvest će vas pjesma “Virtual Baby”.
Nasljednik Mayalesovog prvog, i jedinog, albuma još uvijek krije svoje službeno ime. Ono što se zna jest to da je više od godinu dana brižno pripreman u miru Funhouse studija, pod producentskom palicom Coca Mosquita, koji je poznat kao autor i producent svojih Jinxa, ali i Natali Dizdar, te bendova Leut Magnetic, Psihomodo Pop i dr.
Uz standardni autorsko-svirački tim (Beluhan_Mirceta_ Lipic) na albumu je sudjelovala čitava vojska vrsnih domaćih glazbenika, što ne čudi jer se pokazalo uspješnom formulom i na albumu prvijencu iz 1999. godine.
Za sad nije poznato tko je novi vokal koji na pomalo neobičan način dominira najavnim singlom. Više informacija, kao i prateći videospot, očekujemo tijekom ovog ljeta.

Hvala Aquarius Records

Preslušaj :music:

Mayales – Virtual baby RMBlog by radio-maestral-954


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Continue reading

Current track

Title

Artist

Background