Maestralov Web v.2

Written by on 12. prosinca 2012.

Dragi naši,

za 2013. godinu pripremili smo za Vas novu web stranicu radio Maestrala.
Prilikom izrade novih stranica vodili smo računa o najnovijim trendovima tako da se stranice osim na osobnim računalima mogu pregledavati i na smartphonima i tabletima (probajte smanjiti veličinu prozora vašeg preglednika). Osim toga,kompletan sadržaj (tekst,fotke i video) moguće je vrlo lako dijeliti na društvenim (i inim) mrežama.

Radio kao medij se u ovom stoljeću,po nama,više se ne može oslanjati samo na svoj tradicionalan “proizvod”, a to je zvuk. Svi smo svjedoci sveopće prisutnosti i popularnosti servisa poput Facebooka, Youtubea,Instagrama i sl.

Najbolji uvid u opcije koje sajt nudi imati ćete ako izdvojite nekoliko minuta i proklikate sve menije. Imate li nekakvu sugestiju,obratite nam se putem kontakt stranice.

Najaviti ćemo vam neke opcije koje planiramo za blisku budućnost:

  • YOUTUBE kanal (za sve naše i vaše video uratke)
  • USTREAM kanal (video streaming iz našeg studija)
  • SOUNDCLOUD kutak (podijelite s nama vaše glazbene uratke)
  • KOLUMNE (pišite članke za RM)
  • EVENTS (web pandan Navigatora)

Na novim stranicama nam je želja ostvariti interakciju sa slušateljima. Putem registracije na naše web stranice ostvarujete mogućnost sudjelovanja u kreiranju sadržaja sa naglaskom na glazbu (umjetnost općenito), zatim najave,recenzije,osvrte,izvješća svih relevantnih zbivanja (prije svega) u našem gradu ali i u cijeloj regiji. Truditi ćemo se da vam doživljaj dočaramo zvukom ali i fotografijama i videom. Svaki vaš doprinos je,naravno,dobro došao.

Idete na koncert,event,manifestaciju,utakmicu ili imate oštro oko koje zapaža intrigantne detalje svakodnevnog života u Puli,putujete na više ili manje zanimljiva mjesta na ovoj planeti? Kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice,registrirajte se na sajtu,pošaljite nam vaš tekst,fotke i video.

Jors Truli,

 

Borko Livić
glavni urednik

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background