Joe Cocker u Puli 21.08.2013.

Written by on 11. veljače 2013.

Joe Cocker
Joe Cocker se vraća u Europu u sklopu ” Fire it up” turneje, a jedna od destinacija koje će posjetiti na turneji je i grad Pula.Nakon uspjeha albuma ‘Hard Knocks’ koji je postigao platinastu nakladu, Joe Cocker se vratio u studio s producentom Mattom Serleticem kako bi napravio novi album. Na albumu se nalaze klasična soul djela, snažne balade i energične pjesme – sve na jednom mjestu.Joe Cocker je o albumu , služeći se umjetničkim riječnikom, rekao :

“Rad na albumu za mene je sličnan činu slikanja: znaš da imaš 12 pjesama, ali i različite boje – ne sviđa mi se kada je sve u istom raspoloženju.”

Novi europski datumi omogućuju fanovima da čuju uživo pjesme s albuma ‘Fire It Up’, ali i klasike poput ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Unchain My Heart’, and ‘Up Where We Belong’. Nakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe,  Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača. Od 22 studijska albuma,  mnogi su postigli multiplatinasti status;  nagrađivan je Grammy -ima, Zlatnim Globusima i akademskim nagradama,  a također mu je i dodijeljeno priznanje britanskog Carstva – ODE (Order of the British Empire).

Ulaznice za koncert koji će zasigurno obilježiti ovo ljeto u prodaju kreću 13.veljače preko sistema Eventim, te na www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:
VIP LOŽA –  450 kuna
LOŽA – 390 kuna
STAJANJE  – 250 kuna
TRIBINA SJEDENJE – 275 kuna

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background