Haim – Bend koji nosi titulu ‘BBC Sound of 2013’

Written by on 9. siječnja 2013.

Haim - Forever Haim
„Forever“ EP

Upoznajte novo ime koje nosi titulu ‘BBC Sound of 2013’!

“One of the hottest bands around”

Guardian Guide

“Like The Virgin Suicides sisters if they’d formed a band instead of topping themselves” –

NME

U proljeće prošle godine skupina Haim podigla je prašinu u Velikoj Britaniji, nastupom na SXSW festivalu, a zatim su rasprodali svoj debitantski solo nastup u London. Ubrzo su se za njih zainteresirali razni glazbeni blogovi i mediji, radijski urednici, ljubitelji glazbe i početkom ove godine je uslijedila i BBC-eva titula ‘Sound of 2013’! I zaista, čini se kako će 2013. godina biti vrlo uspješna za Haim, jedno od najzanimljivijih novijih glazbenih imena!
‘The three sisters and a mister’ – četvorka Haim, sastoji se od tri sestre: Danielle, Alana, i Este Haim i bunjara Dasha Huttona, a publici su se predstavili kroz nekoliko singlova i EP izdanje „Forever“, koji je kombinacija zvuka Fleetwood Maca i RnB-a 90-ih.
Svoje prve glazbene korake djevojke su napravile u obiteljskom okruženju, svirajući rock klasike sa svojim roditeljima u bendu Rockinhaim. Po završetku studija, posvetile su se stvaranju svog benda, jednostavnog naziva Haim – i postepeno je nastao EP „Forever“. S njega je predstavljen istoimeni singl, a prateći videospot dosegnuo je i više od milijun pregleda:

**
haimtheband.com
facebook.com/haimtheband
youtube.com/user/HaimTheBand
**
Hvala Universal

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Current track

Title

Artist

Background